نوشته شده توسط : winningways

Volgens de Sunday World heeft Liverpool 'steeds meer vertrouwen' dat Mohamed Salah een nieuw contract zal tekenen bij de club. Salah, die nog 18 maanden contract heeft, vertelde Sky Sports in oktober dat hij nooit een Liverpool shirts uit wil doen, maar dat zijn toekomst afhangt van de club. Hij scoorde 147 doelpunten voor de club in 226 optredens sinds hij in 2017 kwam, en hielp Liverpool aan hun eerste Champions League-trofee sinds 2005 en de eerste landstitel sinds 1990.
Jurgen Klopp heeft onthuld dat Liverpool 'echt goede gesprekken' voert met Mohamed Salah over de verlenging van zijn contract. De speler krijgt naar verwachting een gloednieuw voetbalshirts. Echter, aangezien de speler beweerde een salaris te zoeken ter waarde van ongeveer £ 400.000 per week - om gelijke tred te houden met de hoogste verdieners in de Premier League - is het echter een moeilijke situatie om te voltooien. Toch zijn er gesprekken gaande over een gestructureerde deal die een grote 'aanmeldingsvergoeding' voor Salah en een flinke loonsverhoging omvat.
Salah heeft herhaaldelijk zijn wens herhaald om bij Liverpool te blijven en zijn uitzonderlijke doelpunten op Anfield voort te zetten. Zijn goede vorm in voetbalshirts is indrukwekkend. Geen enkele speler heeft dit seizoen meer competitiedoelpunten gescoord dan Salah in Europa, met Fiorentina-spits Dusan Vlahovic de enige die zijn aantal van 15 goals heeft geëvenaard. Sprekend over het contract van de aanvaller, zei Klopp: "We hebben hele goede gesprekken. Dat is het. En het kan me niet schelen wanneer het zal gebeuren, om eerlijk te zijn.” Het lijkt erop dat Salah in de toekomst zeker een rood Liverpool shirts zal dragen.



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : winningways

Barcelona heeft gesprekken gevoerd over een mogelijke transfer voor Juventus-vleugelspeler Federico Bernardeschi, zegt Sport. De Spaanse giganten worden nog steeds in verband gebracht met interesse in elke aannemelijke transferbeweging sinds Xavi de teugels overnam van Ronald Koeman. De club zal niet gierig zijn om een nieuw Barcelona shirts te overhandigen. Joan Laporta en Mateu Alemany maakten efficiënt gebruik van hun recente reis naar Turijn voor het Golden Boy-gala. Ze ontmoetten ook de mensen van Federico Bernardeschi, met het contract van de Italiaan in juni.
De winnaar van Euro 2020 heeft in het verleden elke verleiding weerstaan om de club te verlaten en zou idealiter beloond moeten worden met een nieuw contract. Hij verdient een goed voetbalshirts. Hij is in de zomer zonder contract bij Juve, met clubvoetbaldirecteur Mateu Alemany die informele gesprekken voert met de zaakwaarnemer van de speler. Hij zou een van de meest betaalbare transferopties op tafel zijn voor Barcelona, aangezien de nieuwe baas Xavi kwaliteit wil toevoegen in Camp Nou, vooral in grote gebieden. Verwacht wordt dat hij indruk zal maken in een Barcelona shirts.
Hoewel Bernardeschi geen consistente artiest is geweest sinds zijn aankomst bij Juventus in 2017, heeft hij nog steeds zijn status voor club en land behouden. De Italiaanse international heeft zijn deal met de Oude Dame niet verlengd, met de bedoeling een beter voetbalshirts te dragen. Ze willen dat hij zijn salaris verlaagt en hun standpunten liggen ver uit elkaar. Als de Bianconeri hem een goede deal aanbiedt voor zijn volgende contract, kan hij nog een paar seizoenen blijven.



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : winningways

FC Barcelona wordt opgeroepen voor Europa League-voetbal na een jammerlijke 3-0-nederlaag tegen Bayern München, hun tweede dit seizoen, in de Champions League. Xavi moet nu beginnen aan de gigantische taak om de club weer op te bouwen, en hoewel hij enkele briljante jeugdvooruitzichten tot zijn beschikking heeft, lijkt het nog steeds een zware taak. Spelers die indrukwekkend zijn in Barcelona shirts moeten hun kansen krijgen. Volgens een rapport van de Catalaanse outlet El Nacional is Barcelona bereid om Marc-Andre ter Stegen te verzilveren na weer een rampzalig optreden.
Volgens Gerard Romero zullen Frenkie de Jong, Sergino Dest en Marc Andre Ter-Stegen volgend jaar worden vervangen, aangezien Xavi de ploeg wil herzien. Fans in Barcelona shirts begrijpen dat het niet eenvoudig is om zulke grote veranderingen door te voeren. Aangezien alle betrokken spelers nog lange contracten hebben, moet dit nieuws met een korreltje zout worden genomen. Fans in voetbalshirts hebben echter gesuggereerd dat ze nu openstaan voor de verkoop van Marc Andre Ter Stegen aan Newcastle United.
Nog jong voor een 'keeper' van 29, wordt gevreesd dat MAtS al aan het afnemen is na eerder een langdurig contract tot 2025 te hebben gekregen. Romero werkte verder uit en onthulde dat Xavi en co. zal aanbiedingen van ongeveer 40 miljoen euro voor de Duitse schotstopper in overweging nemen. Tot op heden heeft de 29-jarige 297 optredens in een voetbalshirts gemaakt, waarbij hij 120 schone lakens heeft gehouden. Bovendien is Newcastle geïnteresseerd in het aantrekken van Ter Stegen voor hetzelfde prijskaartje.



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : winningways

Atlético Madrid versloeg Porto met 3-1 in een slecht gehumeurd duel om een ​​plaats in de knock-outfase van de Champions League te stelen. Het was do-or-die voor het team van Diego Simeone in hun laatste Champions League-groepsfase, waarbij ze Porto moesten verslaan terwijl ze hoopten dat AC Milan Liverpool niet versloeg. De reizende fans in Atlético Madrid shirts zagen Antoine Griezmann Atlético in de 56e minuut op voorsprong zetten tegen de gang van zaken door de bal na een corner in het net te bundelen.

Maar de bezoekers lieten Yannick Carrasco van het veld sturen in een Atlético Madrid shirts voor het worstelen met Otavio tegen de grond, terwijl Porto ook werd teruggebracht tot 10 man toen Wendell van het veld werd gestuurd omdat hij Atletico-speler Matheus Cunha een elleboogstoot in de nek gaf. En Agustin Marchesin werd kort daarna ook naar een vroeg bad gestuurd. Terwijl Porto aandrong op de gelijkmaker, greep Atlético tweemaal in de tegenaanval om de wedstrijd tot bedaren te brengen en de gastheren te degraderen naar de Europa League. Voor beide supporters in voetbalshirts was dit een spannende wedstrijd.

Diego Simeone's Atléti-ploeg begon de wedstrijd onderaan Groep B, maar eindigde als tweede met zeven punten, Porto werd derde met vijf en kwalificeerde zich voor de Europa League. Matheus Cunha heeft de fans in voetbalshirts de eer gegeven voor de overwinning van dinsdagavond op Porto. De 22-jarige kwam van de bank en wilde graag meedoen. In de tweede helft liet hij een paar mooie flitsen zien en werkte hij hard om zijn verdedigende vermogen te laten zien.



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : winningways

Bayern München-aanvaller Robert Lewandowski heeft gereageerd op Lionel Messi na zijn opmerkingen in de nasleep van zijn laatste Ballon d'Or-overwinning. Tijdens de Ballon d'Or 2021 won Messi de felbegeerde prijs voor een zevende wereldrecord. Maar de resultaten bevallen een aantal mensen in het wereldvoetbal niet. Veel fans in voetbalshirts en experts menen dat de Poolse schutter de prijs meer verdiende.

Lewandowski kreeg 580 punten bij de stemming voor de Ballon d'Or 2021, wat genoeg was om hem de tweede plek te bezorgen, voor Chelsea en de Italiaanse middenvelder Jorginho. Het was niet genoeg voor fans in Bayern München shirts om hem op de tweede plaats te zien, aangezien Lewandowski's treble-winnende campagne in 2020 hem vorig jaar als favoriet voor de prijs bestempelde. "Het ergste moment was de week dat ik de resultaten hoorde. Ik geef toe dat ik me verdrietig voelde. Ik voelde me ontevreden omdat ik dichtbij was." Dat vertelde de Pool zondag aan lokale media.

Tijdens zijn dankwoord beweerde Messi dat Lewandowski vorig jaar de prijs verdiende, die werd geannuleerd vanwege de Covid-19-pandemie. In een voetbalshirts scoorde de Poolse spits vorig seizoen maar liefst 48 goals en gaf hij negen assists in slechts 40 wedstrijden. De Poolse aanvaller was echter niet onder de indruk van wat de PSG-ster zei. "Ik zou willen dat zijn verklaring eerlijk is, niet alleen loze woorden", zei hij. Het zal hem duidelijk een droom zijn om een ​​Ballon d'Or in Bayern München shirts te winnen.



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : winningways

Mikel Arteta neemt donderdag zijn Arsenal-kant mee naar Old Trafford voor de grootste wedstrijd van hun Premier League-seizoen tot nu toe tegen Manchester United. Supporters in Arsenal shirts hebben hun ogen erop gericht. Arsenal staat vijf punten boven Manchester United in de Premier League, ondanks het verlies van de eerste drie wedstrijden van dit seizoen. Het is vermeldenswaard dat Arsenal's "jonge maar veelbelovende" transferklasse lijnrecht tegenover de "grote naam" van United stond. De vergelijking van het voetbalshirts tussen de twee teams is ook aan de gang.
Mocht de ploeg van Mikel Arteta zegevieren, dan hebben ze niet minder dan acht punten voorsprong op de Rode Duivels. Hun huidige voorsprong van vijf punten geeft hen een sterke basis voor deze. Hierdoor kunnen fans in Arsenal shirts hun gespannen zenuwen ontspannen. Arteta is gevraagd naar de conditie van Bukayo Saka, en de Engelse international hoopt dat te vermelden. Sambi Lokonga en Nuno Tavares een start geven tegen Newcastle, ondanks hun worsteling op Anfield, was een slimme managementzet van Arteta.
Echter, Arsenal's uitvorm dit seizoen is krijt en kaas vergeleken met hun inspanningen bij de Emiraten. Hun optreden in voetbalshirts wordt altijd gemakkelijk over het hoofd gezien. Hun voorwaartse momentum raakte één addertje onder het gras in de vorm van een gloeiend hete Liverpool, maar de Gunners zijn sinds september verder in fantastische vorm. Al met al hoopt Arteta dat zijn ploeg kan profiteren van de recente vorm van United, ondanks het feit dat zijn team heeft gemeld dat enkele belangrijke spelers afwezig zijn voor de trip.



:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : winningways

Karim Benzema is naar verluidt niet tegen het idee om naar Manchester City te gaan als hij komende zomer Real Madrid moet verlaten. Hij is misschien al geïnteresseerd in een ander voetbalshirts. City opereert zonder erkende spits sinds Sergio Agüero eind vorig seizoen het Etihad Stadium verliet. Pep Guardiola wil graag een absolute spits aan zijn gelederen toevoegen, met Gabriel Jesus momenteel zijn enige optie. Voor Benzema is dit misschien een goede gelegenheid om te bewijzen dat hij uitstekend kan zijn in andere Real Madrid shirts.

City heeft de hele afgelopen zomer geprobeerd om Harry Kane over te nemen van rivalen Tottenham Hotspur. De voorzitter van de Spurs wees echter al hun inspanningen af ​​om de aanvoerder van Engeland te ondertekenen. El Nacional zegt dat een eventuele deal waarschijnlijk volgende zomer zal plaatsvinden in plaats van de komende transferperiode in januari, aangezien het contract van de 33-jarige in het Bernabeu afloopt in 2023. Benzema is al meer dan een jaar bij Real Madrid in een wit voetbalshirts tien jaar, in juli 2009 bij de club uit Lyon aangekomen.

De Fransman, die volgende maand 34 wordt, is de belangrijkste man in het Bernabeu geworden sinds Cristiano Ronaldo in 2018 vertrok. Zijn speeltijd zal naar verwachting echter dalen als Real Madrid volgend jaar Kylian Mbappé en Erling Haaland met succes toevoegt. Het is duidelijk dat geen enkele speler in een wit Real Madrid shirts op de bank wil zitten. Maar de rapporten suggereren ook dat Los Blancos-president Florentino Perez geen plannen heeft om afstand te doen van zijn steraanvaller, die met 239 stemmen als vierde werd genomineerd in de Ballon D'or-race van 2021.



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : winningways

Chelsea weigert blijkbaar in paniek te raken over de toekomst van Mason Mount, te midden van berichten dat hij Stamford Bridge zou kunnen verlaten om te tekenen voor rivalen Liverpool. De club weet niet zeker waarom er over de aanvallende middenvelder wordt gespeculeerd, aangezien zijn voetbalshirts favoriet is. Als afgestudeerde aan de academie is hij een favoriet bij de fans van de club en hij is enorm geweest sinds hij zijn doorbraak in het eerste elftal maakte.
De middenvelder werd vorig seizoen verkozen tot supportersspeler van het jaar voor een fantastische campagne waarin hij negen doelpunten maakte in 54 optredens. Zijn displays in Chelsea shirts waren altijd goed. Mount's deal op Stamford Bridge heeft nog twee en een half jaar te gaan en loopt af in 2024, maar er is sprake geweest van een verlenging. Maar volgens The Telegraph moet Chelsea nog met Mount praten over een nieuw contract en zal naar verwachting wachten tot het einde van de campagne. Hij zal naar verwachting een nieuw voetbalshirts dragen.
Volgens The Athletic weten clubbronnen niet waarom het vertrek van Mount momenteel een verdienstelijk gerucht is in de media. In een blauw Chelsea shirts zou Mount zich geliefd voelen bij de club, en als iemand die hier al sinds zijn jeugd is, kunnen we gerust zeggen dat hij hetzelfde zou voelen tegenover zijn team. Bovendien komt de spelmaker steeds dichterbij om matchfit te zijn en kan hij zondag optreden tegen Manchester United.



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : winningways

Real Madrid zal revanche nemen tegen sheriff Tiraspol wanneer ze afreizen naar Moldavië voor de Champions League-wedstrijd van woensdag. De gastheren hebben dit seizoen tot nu toe 12 van hun 14 wedstrijden op eigen bodem in alle competities gewonnen, terwijl Los Blancos slechts één van hun 10 wedstrijden op de weg hebben verloren. Spelers in Real Madrid shirts willen de schaamte uitwissen toen Los Blancos regelrecht verloor van Sheriff in hun eerdere ontmoeting, 2-1.
Gareth Bale en Eden Hazard zijn vanwege gezondheidsproblemen niet opgenomen in de selectie van Real Madrid voor het Champions League-duel met Sheriff. Jammer voor supporters in voetbalshirts. Manager Carlo Ancelotti zei zaterdag dat Hazard last had van gastro-enteritis, terwijl Bale vorige week tijdens zijn internationale dienst bij Wales een tik kreeg. Fede Valverde is nog steeds aan het herstellen van de knieblessure die hij opliep tijdens de voorbije El Clasico en zou binnenkort terug moeten zijn.
De ploeg van Carlo Ancelotti ging met 2-1 onderuit tegen de gastheren van deze week in het Bernabeu in september, maar heeft zich hersteld om naar de top van het klassement te stormen in Groep D. zijn mannen zien er goed uit in voetbalshirts. De Moldavische kampioenen gaan nu echter de wedstrijd van woensdag in met de oprechte overtuiging dat ze in staat zijn om hun Spaanse tegenhangers voor de tweede keer te verslaan. Beste wensen aan mensen in Real Madrid shirts en laten we afwachten wat er zal gebeuren.



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 آذر 1400 | نظرات ()